FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Generelt tilbehør Kortholder

Køb kortholdere til iPhone og andre smartphones

I vores sortiment kan du finde en lang række kortholdere i forskellige prisklasser, mærker og udseende. Der er flere muligheder, som du nemt sætter på bagsiden af din iPhone (eller anden smartphone) eller mobiltelefon etui.
Læs mere Køb kortholdere til iPhone og andre smartphones

Sorter efter:

Læs mere Køb kortholdere til iPhone og andre smartphones
Kortholderen er så forsynet med et selvklæbende klistermærke, der sidder godt fast. Andre kortholdere kræver, at du har en speciel skal med magneter, der fastgør dem. Disse skaller sælges separat. Sørg for at læse om, hvilken type der passer til din iPhone .

Bruger du ofte kort til dine indkøb, er en kortholder til din iPhone et praktisk tilbehør. På den måde kan du medbringe de kort, du skal bruge, og slipper for at have både pung og mobiltelefon med. Det er også meget praktisk, hvis du skal ud på en motionstur, fordi du ikke har plads til så mange ting. Vælger du en kortholder, der har plads til mere end et kort, kan du også tage kørekortet, buskortet eller lånekortet med.

Gør din iPhone 13 mere personlig

Vi har en række forskellige modeller, alt fra de klassisk stilrene i sort læder til mere farverige og personlige. Vi har også kortholdere, der har greb på bagsiden, der gør det nemmere at holde.

Klæber du kortholderen direkte på bagsiden af mobiltelefonen, får du et fleksibelt og praktisk tilbehør til din mobiltelefon. Hvilket heller ikke fylder meget. Ønsker du et produkt, der både giver dig beskyttelse og en kortholder, så er et etui med plads til kort det naturlige valg.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk