FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Kabler

Kabler til iPhone

Når du tænker på kabler til din iPhone, er det formentlig et ladekabel, der først falder dig ind. Der findes dog flere kabelmuligheder end blot det.
Læs mere kabler til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 474)

Læs mere kabler til iPhone
Blandt andet fås også diverse kabler, såsom Lightning-stik til 3,5 mm jackstik og mange flere.

Lightning-stik kabler

Apple anvender på deres iPhone telefoner en Lightning-stik forbindelse. Denne forbindelse anvendes typisk til opladning, men det åbner også for andre muligheder. Her på siden finder du eksempelvis lækre Lightning-stik splitters, der simpelthen deler dit Lightning-stik i 2, så du både kan lade din telefon og høre musik samtidig. Er du blot på jagt efter et nyt ladekabel, så finder du også disse her i mange forskellige farver og længder.

Adapter kabler

Som nævnt er der andre muligheder end blot en splitter og et ladekabel til iPhone. En af de mest populære kabler med en anden funktion er Lightning-stik til 3,5 mm jackstik. Dette smarte kabel gør det nemlig muligt at anvende 3,5 mm øretelefoner i din iPhone. Ud over Apples egne øretelefoner er de fleste andre øretelefoner nemlig udstyret med 3,5 mm kabel. Netop derfor er dette kabel også så populært.

USB-C kabler

Hvis du har flere Apple produkter, har du måske også brug for endnu et smart kabel. Her er der tale om et USB-C til Lightning-stik kabel. Dette kabel bliver du rigtig glad for, hvis du har både en Macbook og en iPhone. De fleste nyere Macbook har nemlig kun USB-C tilslutninger, og telefonen kan derfor ikke tilsluttes uden et kabel hertil.

Usikker på, hvilken type kabel du skal have? Se vores kabelguide.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk