FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Børnetilbehør Børns høretelefoner

Hovedtelefoner / headset til børn til iPhone

Brug et par lydstyrkebegrænsende hovedtelefoner til iPhone for at beskytte dit barns hørelse. Børnehøretelefoner er ofte meget farverige og har flotte mønstre med meget karakter!
Læs mere hovedtelefoner / headset til børn til iPhone

Sorter efter:

Læs mere hovedtelefoner / headset til børn til iPhone
Mange børnehøretelefoner har et 3,5 mm stik og derfor skal du bruge Apple Lightning til 3,5 mm-adapter til høretelefoner for at kunne bruge høretelefonerne med iPhone .

Hvis du vil have børnene til at lytte til deres musik eller film i høretelefoner, er det bedst at lade dem have et par, der er tilpasset børn . De har nemlig som regel volumenkontrol for at beskytte dine børns ører. Det betyder, at børnene ikke kan hæve lydstyrken til skadelige niveauer. I vores sortiment finder du flere muligheder i børnevenlige designs med og uden kabel.

Flotte og stilfulde høretelefoner til børn

Vores høretelefoner til børn er ikke kun venlige for ørerne, men også stilfulde. Du kan vælge modeller med børnenes yndlingsfigurer, såsom Spiderman, Paw Patrol og Hello Kitty. Andre modeller har farver, som de yngre kan lide, såsom lyseblå, pink og rød.

Trådløse hovedtelefoner har den fordel, at de ikke bliver viklet ind, men nogle gange kan forbindelsen svigte. Kablede hovedtelefoner har altid en god forbindelse, men der er risiko for, at dit barn bliver viklet ind. Det vigtigste er, at du vælger den mulighed, der passer til dit barn. Vi har et stort sortiment med mange muligheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk