FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Netværkskameraer Kablede netværkskameraer

Kabelforbundne netværkskameraer til smarte hjem

Kabelforbundne netværkskameraer installeres enten med strømforsyning og netværkskabel eller kun via netværkskabel, hvis kameraet understøtter PoE (Power-over-Ethernet).

Ved permanent installation af overvågningskameraer i et smart hjem, er det en god idé at sikre kommunikation mellem hub/central/internet og kameraer via kablet netværk.
Læs mere kabelforbundne netværkskameraer til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere kabelforbundne netværkskameraer til smarte hjem
Kablede overvågningskameraer kræver, i modsætning til trådløse kameraer, en fysisk forbindelse til en strømkilde og ofte til en netværksinfrastruktur såsom Ethernet eller koaksialkabel.

Her er nogle almindelige typer kablede overvågningskameraer:

Internet Protocol (IP) kameraer

IP-kameraer er digitale kameraer, der forbinder til netværket ved hjælp af Ethernet-kabler eller trådløse netværk. De overfører data over IP-netværket og kan tilbyde højere opløsning og mere avancerede funktioner end analoge kameraer. IP-kameraer er populære til både erhvervs- og hjemmebrug og kan enten være PoE (Power over Ethernet) eller kræve en separat strømkilde.

Dome kameraer

Dome-kameraer er normalt IP-kameraer, der er monteret i en beskyttende "dome"-enhed. De bruges ofte indendørs og udendørs og giver en mere diskret overvågningsløsning. Nogle dome-kameraer har pan-tilt-zoom-funktioner til at justere kameraets retning.

Bullet kameraer

Bullet-kameraer er designet som cylindre og bruges normalt udendørs. De er nemme at montere og justere og kan være en synlig afskrækkelse for potentielle ubudne gæster.

Faste kameraer

Faste kameraer har en fast synsvinkel og kan ikke justeres eller panoreres. De er enkle og pålidelige og bruges ofte til at overvåge specifikke områder.

PTZ-kameraer (Pan-Tilt-Zoom)

Disse kameraer kan rotere vandret og lodret og har zoomfunktioner til at justere synsvinklen. De bruges ofte i større områder, hvor fleksibilitet er vigtig.

Termiske kameraer

Termiske kameraer bruger termisk billedteknologi til at registrere varmesignaturer i stedet for synligt lys. De er nyttige til at opdage og overvåge objekter og mennesker, selv i totalt mørke eller dårlige vejrforhold.

Nummerplade kameraer

Disse kameraer er specialiserede i at læse og identificere nummerplader på køretøjer. De bruges ofte til sikkerheds- og overvågningsformål på parkeringspladser og indkørsler.

Høj opløsning kameraer

Disse kameraer tilbyder meget høj opløsning, ofte i 4K eller højere, hvilket giver detaljerede billeder. De er nyttige, når detaljerne er vigtige, såsom ansigtsgenkendelse eller læsning af små tekster.

Lyd- og lydkameraer

Nogle overvågningskameraer har indbygget lydoptagelse og højttalere til tovejskommunikation.

Dette er nogle af de mest almindelige typer kablede overvågningskameraer, og valget afhænger af dine specifikke behov og budget. Det er vigtigt at planlægge nøje og overveje faktorer som placering, ønsket opløsning, optagebehov og eventuel integration med andre sikkerhedssystemer, når du vælger et overvågningskamera.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk