FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Generelt Mac-tilbehør Hardwaretegnebøger

hardware wallet til kryptokurver

En hardware-tegnebog (wallet) er en fantastisk løsning til dig, der handler med kryptovaluta. I en hardware-tegnebog kan du opbevare din kryptovaluta sikkert.
Læs mere hardware wallet til kryptokurver

Sorter efter:

Læs mere hardware wallet til kryptokurver
Hardware-tegnebøger er nemlig offline, når de ikke bliver anvendt. Derfor er de også langt sikre end eksempelvis din computer eller smartphone.

Hardware-tegnebøger er det sikre valg

Når du ejer kryptovaluta, er det vigtigt, at du kan opbevare dine mønter et sikkert sted. Kryptovalutaen har sit eget univers, hvor du ikke har de samme muligheder for kompensation, hvis du bliver bestjålet, som du har i den fysiske verden.

Hardware-tegnebøger er offline, og når du skal bruge tegnebogen, kræver det, at du har den fysisk foran dig. Derfor minimerer hardware-tegnebogen også risikoen for, at du bliver angrebet af hackere. Det giver dig en større tryghed og sikkerhed, når du ejer kryptovaluta.

Sådan kan du anvende en hardware-tegnebog

Når du har købt kryptovaluta, kan du let overføre mønterne til din hardware-tegnebog. Her vil mønterne være i sikkerhed offline. Når du så vil bruge mønterne igen, kan du koble hardware-tegnebogen til din computer eller smartphone.

Herefter skal du indtaste en PIN-kode for at få fat på dine private nøgler og dermed din kryptovaluta. Da PIN-koden skal indtastes på din enhed, betyder det også, at det er langt sværere for hackere at stjæle dine mønter. PIN-koden kan ikke indtastes på afstand, og det skaber derfor et ekstra lag af sikkerhed.

Kan anvendes til flere forskellige former for kryptovaluta

Blandt vores store udvalg finder du flere forskellige slags hardwarepunge. Langt de fleste hardware-tegnebøger er kompatible med langt de fleste former for kryptovaluta. Derfor kan du helt sikkert også finde en hardware-tegnebog, der passer til den type kryptovaluta, du ejer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk