FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Skærmbeskyttelse Hærdet glas

Hærdet glasskærmbeskytter til iPhone 7 og iPhone 8

Hærdet glas er det absolut bedste materiale at beskytte skærmen mod, fordi det er ekstremt holdbart. Hvis der er en ulykke, er det skærmbeskytteren, der går i stykker, og dermed er skærmen på din iPhone 7 eller iPhone 8 i sikker varetægt.
Læs mere Hærdet glasskærmbeskytter til iPhone 7 og iPhone 8

Sorter efter:

Læs mere Hærdet glasskærmbeskytter til iPhone 7 og iPhone 8
Derudover undgår du grimme luftbobler, når de påføres.

Flere typer beskyttelse af hærdet glas

I vores sortiment finder du flere typer beskyttelse af hærdet glas. De har forskellige funktioner, som du kan vælge imellem, afhængigt af hvilke præferencer du har. En fordel, som alle glasdæksler har, er, at de er lige så følsomme over for berøring som din skærm. På denne måde undgår du forsinkelser, når du bruger mobiltelefonen.

Hvis du ikke ønsker, at andre skal se, hvad du laver på din mobil, har vi beskyttelse af privatlivets skærm . De får skærmen til at se sort ud, når nogen ser på den fra siden. Der er også beskyttelse af hærdet glas, der har en funktion, der filtrerer skadeligt lys ud, når du bruger telefonen. De forhindrer også dine øjne i at blive spændt digitalt, hvis du surfer meget om dagen.

Hærdet glas fra mærker af høj kvalitet

I vores kategori af hærdet glas til iPhone 7 og iPhone 8 finder du produkter fra kendte mærker inden for mobiltelefoni. Du vælger mellem beskyttelse fra virksomheder som iDeal of Sweden, Panzer, Trolsk og Champion. Du finder også skærmbeskyttelse i multi-pakker, hvilket er perfekt, hvis du køber hærdet glasbeskyttelse til flere mennesker end dig selv. Vi sender altid ordrer med hurtig levering, så du ikke behøver at vente.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk