FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse netværkskameraer

Trådløse netværkskameraer til indendørs brug

Et godt produkt i et smart hjem er et indendørs kamera . Her finder du vores udvalg af trådløse netværkskameraer , som du kan styre og styre med din telefon.
Læs mere trådløse netværkskameraer til indendørs brug

Sorter efter:

Læs mere trådløse netværkskameraer til indendørs brug
Fordelen ved trådløse kameraer er, at du ikke skal tænke på at trække kabler pænt og undgå sammenfiltring. Vi leverer et stort udvalg af kameraer til indendørs brug med flere forskellige funktioner.

Stilfulde trådløse indendørs kameraer

Hvis du kan lide boligindretning, er det vigtigt, at kameraet også passer ind i dit hjem. Vi har kameraer i et stilrent format i både sort og hvid. De passer nemt ind i bogreolen eller på bureauet. Mange af kameraerne er desuden så små og diskrete, at de næsten ikke kan mærkes.

Du kan vælge et kamera på et stativ eller et, som du lægger fladt. Overvej, at de skal kunne optage de steder, hvor du gerne vil kunne se, hvad der sker.

Indendørs kameraer med flere funktioner

Vores sortiment omfatter kameraer med funktioner som nattesyn, bevægelsesdetektion og lydgenkendelse. Kameraer, der reagerer på lyd eller bevægelse, sparer batterikapacitet, fordi de kun aktiveres, når der sker noget. Et kamera, der optager hele tiden, bruger mere energi.

Mørkesyn er perfekt, hvis du for eksempel vil have overblik over dine børn, når de sover. Du får en god optagelse uanset om det er mørkt i rummet. Nogle kameraer har pan- og vippefunktioner. På den måde får du så meget af rummet som muligt. Der er også kameraer du sætter i stikkontakten eller lampeudtaget, samt kameraer specielt tilpasset dig med kæledyr.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk