FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Opladere

Grenstik med USB til iPhone

Brug en strømskinne med USB for nemt at få adgang til flere stikkontakter , mens du kan oplade din iPhone via USB-stik. De fleste er i stand til at oplade både iPhone og iPad , men dobbelttjek venligst, at der er nok ampere til at oplade de enheder, du har tænkt dig at bruge.
Læs mere grenstik med USB til iPhone

Sorter efter:

Læs mere grenstik med USB til iPhone
Strømskinne med USB-stik giver flere fordele, der gør dem særligt bekvemme for brugerne:
  1. Reduceret behov for adaptere : Med USB-stik direkte i stikdåsen behøver du ikke længere lede efter en ekstern adapter eller oplader for at oplade enheder som mobiltelefoner, tablets eller andre USB-drevne gadgets.
  2. Flere enheder, samme stikkontakt : Ved at kombinere traditionelle stikkontakter med USB-porte kan brugere oplade eller strømforsyne flere enheder fra samme kilde, hvilket optimerer brugen af tilgængelige stikkontakter.
  3. Sparer plads : I stedet for at have separate opladere, der optager plads, kan USB-stikkene i strømskinnen bruges direkte, hvilket gør arbejdsfladen eller opladningsområdet mindre rodet.
  4. Øget bekvemmelighed : For dem, der ofte har flere enheder, der skal oplades, tilbyder USB-stik integreret i strømskinnen en enkel og direkte løsning uden at skulle gå på kompromis med antallet af tilgængelige standardstrømstik.
  5. Omkostningseffektiv : I stedet for at investere i flere separate USB-opladere får du både traditionelle stik og USB-opladningsmuligheder i en enkelt enhed.

Afslutningsvis forenkler stikdåser med USB-udtag opladningsprocessen, minimerer behovet for ekstra udstyr og maksimerer udnyttelsen af stikkontakter, hvilket gør dem til et bekvemt valg til nutidens teknologitunge livsstil.

Stikkontakterne her passer blandt andet til:
  • iPhone 15/15 Pro/15 Pro Max /15 Plus
  • iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini
  • iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
  • iPhone X /Xs/Xs Maks
  • iPhone SE2 /8/7/6/6S (Plus)
  • iPhone SE/5/5S
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk