FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
45 mm Skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskytter til Apple Watch Series 9 45 mm

Hvis du har besluttet dig for at købe et Apple Watch , eller hvis du allerede har et, bør du overveje, at dit smart-ur ikke kan tåle ubegrænsede stød og slag. Det er noget, der pifter op i hverdagen, også selvom du ikke dyrker sport med uret eller har et fysisk krævende arbejde.
Læs mere Køb skærmbeskytter til Apple Watch Series 9 45 mm

Sorter efter:

Læs mere Køb skærmbeskytter til Apple Watch Series 9 45 mm
Urene har selvfølgelig hærdet glas, men de giver ikke tilstrækkelig beskyttelse. For at være sikker på, at dit Apple Watch Series 9 45 mm er funktionelt og sikkert mod ridser på glasset eller andre uheld, er det godt at investere i en skærmbeskytter.

Skærmbeskyttere i mange forskellige modeller og stilarter

Hos os finder du masser af skærmbeskyttere i forskellige materialer, blandt andet plastik og beskyttelsesfilm.De af plast er billigere, ekstremt nemme at montere og de giver en god beskyttelse. Det er især velegnet til dem, der er aktive og kan lide at træne med dit smart-ur på armen.

Det er dog hærdet glas skærmbeskyttere , der giver den bedste beskyttelse til din skærm. Skulle du tilfældigvis tabe eller støde dit ur, vil det hærdede glas knuses i stedet for dit display. Så kan du nemt udskifte dækslet i stedet for at skulle skifte urglas. Det er en ændring, der også er både nemmere og billigere.

Ingen skærmbeskyttere vil påvirke urets berøringsfunktion eller andre funktioner, det har. Vil du være ekstra forsigtig, har vi også skaller til hele uret. Det giver dit Apple Watch tilstrækkelig beskyttelse mod snavs, sved, ridser og revner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk