FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Afbrydere Bluetooth

Bluetooth-switch til dit smarte hjem

Switch til indendørs eller udendørs brug, som du nemt kan installere via Bluetooth. Der er både forsænkede kontakter til en pæn installation eller almindelige stikmodtagere, som du blot sætter i en eksisterende stikkontakt.
Læs mere bluetooth-switch til dit smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere bluetooth-switch til dit smarte hjem
En switch med Bluetooth-protokol kræver ofte ikke en gateway eller hub, men er fuldstændig uafhængig. Du styrer den nemt med din iPhone eller anden smartphone via app.

Switche, der bruger Bluetooth-teknologi, giver flere fordele og er velegnede til visse anvendelsesområder i smarte hjem og IoT (Internet of Things). Her er nogle af de vigtigste fordele ved switches, der bruger Bluetooth:

  1. Almindelig brugt og kompatibel: Bluetooth er en meget almindelig og meget brugt trådløs teknologi, der findes på de fleste moderne smartphones, tablets og computere. Dette gør Bluetooth-switche kompatible med en række forskellige enheder og platforme.
  2. Lavt strømforbrug: Bluetooth Low Energy (BLE) er en variant af Bluetooth, der er specielt designet til at minimere strømforbruget. Dette gør det muligt for BLE-switche at køre på små møntcellebatterier i lange perioder, hvilket er ideelt til batteridrevne IoT-enheder og fjernbetjeninger.
  3. Nem installation: Forbindelsen mellem Bluetooth-enheder er normalt enkel og kræver ikke komplicerede netværkskonfigurationer. Du kan hurtigt parre kontakten med din smartphone eller anden enhed.
  4. Fjernbetjening med mobilapp: Bluetooth-switche kan styre enheder med en mobilapp, hvilket giver brugerne nem og bekvem fjernbetjening. Dette gør det muligt at styre enheder, selv når du ikke er hjemme.
  5. Sikkerhed: Bluetooth-protokollen omfatter sikkerhedsfunktioner såsom kryptering og godkendelse, som beskytter kommunikation mod uautoriseret adgang og potentielle angreb.
  6. Alsidighed: Bluetooth-kontakter kommer i en række forskellige designs og kan bruges til at styre en række forskellige enheder og apparater, herunder lys, højttalere, dørlåse og mere. Dette gør dem alsidige og tilpasselige til forskellige anvendelsesområder.
  7. Lave omkostninger: Bluetooth-switche er ofte overkommelige og tilgængelige til overkommelige priser, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv mulighed for at automatisere dit hjem.
  8. Integration med andre Bluetooth-enheder: Du kan oprette netværk af Bluetooth-enheder, der kommunikerer med hinanden. For eksempel kan en Bluetooth-switch tilsluttes en Bluetooth-højttaler for at styre lydafspilning.
  9. Opgraderingsmuligheder: Mange Bluetooth-enheder og -apps er i stand til softwareopdateringer, hvilket betyder, at du kan drage fordel af nye funktioner og forbedringer uden at udskifte hardwaren.

Afslutningsvis tilbyder Bluetooth-switches flere fordele såsom lavt strømforbrug, nem installation, fjernbetjening med mobilapp og kompatibilitet med mange enheder. De er særligt velegnede til applikationer, der kræver enkelhed, kompatibilitet og fjernbetjening fra mobile enheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk