FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Stativ

Gimbals til iPhone

Med en gimbal til iPhone kan du tage skarpe billeder og stabil video. En gimbal er et håndholdt stativ, der stabiliserer din telefon , mens du optager bevægeligt materiale og tager billeder.
Læs mere gimbals til iPhone

Sorter efter:

Læs mere gimbals til iPhone
Dette er et meget nyttigt værktøj for både begyndere og professionelle, der ønsker at tage deres skabelse til næste niveau.

Her kan du købe iPhone gimbaler i forskellige prisklasser og i smarte kombinationspakker, hvor du får adskilligt brugbart tilbehør, både til din iPhone og gimbal.

Skab film og billede af høj kvalitet

Når du bruger en iPhone gimbal, kan du sige farvel til både rystende video og slørede billeder. Stativet hjælper dig med at holde mobiltelefonen stille, selv når du er i bevægelse. Dette gør en gimbal perfekt at bruge til at optage for eksempel vlogs, skabe materiale til dit Instagram-feed eller tage billeder, når du er på farten generelt.

Nem at bruge og have med dig

Vores udvalg inkluderer gimbal til iPhone , der er ekstra nemme at bruge og have med dig. De fleste modeller har også en lav vægt. Noget der gør dem fleksible at tage med på ture og udendørsaktiviteter.

En gimbal har en justerbar klemme, der holder mobiltelefonen på plads. Fordi du kan justere den, så den passer præcis til din iPhone , behøver du ikke bekymre dig om, at telefonen falder ud.

Den rigtige gimbal til din iPhone

Takket være den justerbare klemme behøver du ikke tænke på, at du skal vælge en gimbal, der er lavet specielt til din iPhone . Vores gimbals passer til alle iPhone modeller. Du kan med andre ord i stedet fokusere på at finde den model, der bedst opfylder dine behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk