FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Ergonomi

Håndledsstøtte til hjemmekontoret

Her finder du en række tilbehør og hjælpemidler til dig, der sidder ved computeren og arbejder hjemme eller på kontoret. Mange problemer kan opstå ved arbejde ved et skrivebord, herunder slid og nerveskader.
Læs mere Håndledsstøtte til hjemmekontoret

Sorter efter:

Læs mere Håndledsstøtte til hjemmekontoret
Dette skyldes hovedsageligt, at de fleste mennesker kender vigtigheden af at lindre deres led. I vores sortiment har vi forskellige håndledsstøtter til dig, der arbejder meget med tastaturer og mus.

Blød position

Disse håndledsstøtter er lavet af bløde overfladematerialer og har polstring af formbare gel- eller skummaterialer for optimalt at tilpasse sig din krop for at kunne lindre den perfekt. De er for eksempel også forsynet med en stærk klæbende base, hvilket betyder, at de er skridsikre. Selvfølgelig er der bløde håndledsstøtter, som du fastgør omkring dit håndled, som er behagelige og lette at bruge. Nogle modeller af håndledsstøtter kommer lidt ud over bordpladen og er lette at montere, såvel som andre, der kan bruges både højre- og venstrehåndet.

Hård støtte

Hvis du derimod vil støtte hele armen, kan vælge vores bevægelige underarmsstøtte , har du mulighed for også at vælge hårde håndledsstøtter, som passer perfekt omkring dit håndled og albue. ¥ ge. Dette er en ergonomisk støtte, der er designet til at aflaste hele din underarm. Det reducerer også meget effektivt spændinger i skuldre, nakke og skuldre. Disse er udstyret med små hårde hynder på undersiden, så de glider frem på bordet, når du bevæger musen. Vi har også ergonomiske håndledsstøtter med en indbygget optisk mus, der giver dig en god arbejdsstilling.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk