FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse headset In-ear

Trådløst in-ear headset til iPad

I vores sortiment finder du trådløse in-ear høretelefoner i høj kvalitet , der sidder godt i øret. Høretelefonerne er både små og fleksible, hvilket gør det nemt for dig at have dem med i tasken eller lommen.
Læs mere trådløst in-ear headset til iPad

Sorter efter:

Læs mere trådløst in-ear headset til iPad
Alle vores in-ear høretelefoner er kompatible med iPad , og du kan nemt forbinde dem via Bluetooth til din enhed. Vi har flere forskellige modeller, hvilket gør det meget sandsynligt, at du finder en variant, der passer til dine ønsker og behov.

Forskellige modeller af in-ear

Vi har et stort udvalg af modeller af in-ear høretelefoner. Til dig, der dyrker meget sport, har vi praktiske varianter, der sidder sammen med en ledning bag nakken eller som har ørekroge. På den måde behøver du aldrig bekymre dig om, at en hovedtelefon falder ud og forsvinder, når du er ude at træne. Du finder også praktiske in-ears med en lidt længere mikrofon, som er fremragende til dig, der taler meget i telefon med dine høretelefoner.

Når det kommer til udseendet, har vi stilfulde hvide og sorte in-ear headsets. Vil du sætte kulør på dit liv, kan du i stedet tage et kig på vores pink, grønne eller blå modeller. Nogle hovedtelefoner har også hentet inspiration fra tegneseriefigurer eller spilfigurer.

In-ear høretelefoner i opladningsetui

De fleste af de trådløse in-ear høretelefoner i vores sortiment kommer med et opladningsetui. Etuiet er meget fleksibelt og praktisk at bruge. Når du ikke bruger dine høretelefoner, kan du nemt opbevare dem i etuiet, hvor de også bliver opladet imens. Du oplader til gengæld etuiet med en ladeledning. Fordi du både opbevarer og oplader høretelefonerne i deres etui, er der mindre risiko for at miste nogen af dem.

Batteritiden på vores trådløse in-ear høretelefoner varierer. Nogle modeller er nok til aktiv lytning i fire timer, mens andre kan give dig 40 timers lytning. Du kan altid genlæse batterilevetiden i produktbeskrivelserne for at kunne vælge den mulighed, der passer dig bedst.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk