FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier tegnebogscover

Tegnebog til iPhone 12 Pro Max

Et tegnebogetui er en perfekt kombination mellem et mobilcover og en tegnebog. Hos os finder du flere forskellige modeller.
Læs mere tegnebog til iPhone 12 Pro Max

Sorter efter:

Læs mere tegnebog til iPhone 12 Pro Max
De leveres af kendte mærker inden for mobiltilbehør, hvilket garanterer høj kvalitet. Den største fordel ved bare en pengepung er, at du sparer plads i lommen eller tasken, mens etuiet holder din mobil godt beskyttet.

Pung med flere funktioner

Alle tegnebøger i vores sortiment har plads til kort, der spænder fra to til over ti. Nogle modeller har også plads til kontanter. Normalt lukker du sagen ved hjælp af en magnet, hvilket gør det let at åbne og lukke. På nogle modeller kan pungdelen også tages af. På denne måde behøver du kun bruge beskyttelsesskallen, når du f.eks. Er hjemme. Vi leverer også tegnebøger, der er kompatible med MagSafe. Hvis du ser mange film på din mobil, anbefaler vi et etui med indbygget stativ.

Farver og materialer, der passer til alle

I vores sortiment af tegnebøger til iPhone 12 Pro Max der noget for enhver smag. Vælg mellem sorte og brune læderkasser i et elegant design og mere farverige modeller i læder eller kunstlæder. Du finder alt fra grøn og blå til lyserøde sorter. Vi tilbyder også mønstrede sager.

Du kan også vælge en mobil taske, hvor du også har plads til opladere og hovedtelefoner. Nogle varianter hænger du let om halsen, hvilket er perfekt, når du har brug for dine hænder fri. Vi anbefaler, at du altid kombinerer din pengepung med et beskyttelsesglas til skærmen. Det giver fuld beskyttelse, selvom du mister din mobiltelefon, når sagen er åben.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk