FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Bluetooth

iPhone 13 - Bluetooth - Stort udvalg

Køb hovedtelefoner, højttalere, trackere og meget mere med bluetooth til iPhone 13 for at undgå kabler og få en mere jævn oplevelse.

Her har vi samlet bluetooth højtalere, bluetooth headsets, trackere, bluetooth legetøj og meget mere!
Læs mere iPhone 13 - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 314)

Læs mere iPhone 13 - Bluetooth - Stort udvalg

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er bærbare højttalere , der bruger Bluetooth-teknologi til trådløs forbindelse til forskellige lydkilder, såsom smartphones, tablets og computere. Disse højttalere er perfekte til at dele musik med andre, uanset om de er hjemme, på en picnic eller på stranden.

De fås i forskellige størrelser og prisklasser og byder ofte på ekstra funktioner som vandtæthed, lang batterilevetid og mulighed for at forbinde flere enheder på samme tid. Bluetooth-højttalere er blevet populære på grund af deres enkelhed og bærbarhed og er et populært valg til at forbedre lydoplevelsen i mange forskellige situationer.

Bluetooth trackere

Bluetooth-trackere (eller trackere) er små enheder, der bruger Bluetooth til at hjælpe brugere med at spore mistede eller stjålne ejendele. Disse enheder kan nemt fastgøres til nøgler, tegnebøger, tasker eller andre værdifulde ejendele og parres med en iPhone eller anden smartphone via en specifik app. Når genstanden er tabt, kan brugeren bruge appen til at sende et signal til trackeren, hvilket får den til at udsende lyd- eller lyssignaler for at lette søgningen.

Med deres kompakte størrelse og brugervenlighed er Bluetooth-trackere en praktisk og pålidelig løsning til at holde styr på dine ejendele.

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone er trådløse hovedtelefoner , der er specielt designet til at fungere problemfrit med Apple enheder. Disse hovedtelefoner bruger Bluetooth-teknologi til trådløs forbindelse til iPhone enheder og andre Apple enheder såsom iPad og Mac. De giver brugerne frihed til at lytte til musik, tage telefonopkald og bruge stemmeassistenten Siri uden at være begrænset af ledninger.

Mange Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone er også udstyret med funktioner, der forbedrer forbindelsesstabilitet og batterilevetid. Derudover kan de have andre nyttige funktioner såsom støjreduktion, indbygget mikrofon for tydelige opkald og intuitive touch-kontroller for brugervenlighed.

Med sin sømløse integration med Apple økosystem og imponerende lydkvalitet tilbyder Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone brugerne en behagelig og højtydende lydoplevelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk