FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Helse og fitness Blodtryksmålere

Blodtrykmonitor til iPhone

Er du interesseret i sundhed og fitness eller som har en sygdom, der påvirker dit blodtryk, bør du tage et kig på vores blodtryksmålere.

Du kan nemt koble målerne til din iPhone via Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at gemme resultaterne og sammenligne dem.
Læs mere blodtrykmonitor til iPhone

Sorter efter:

Læs mere blodtrykmonitor til iPhone
Hvis du lider af forhøjet blodtryk og forsøger at sænke det gennem en livsstilsændring, er dette en glimrende måde at finde ud af, om det virker eller ej.

Blodtryksmålere fra kendte mærker

For at få et korrekt resultat er det vigtigt at have en måler af høj kvalitet. De blodtryksmålere vi tilbyder kommer fra kendte mærker indenfor elektronik og sundhed. Du finder produkter fra Braun, Beurer og Qardioarm. En stor fordel er, at målerne er trådløse, hvilket gør dem nemme at tage med uden risiko for sammenfiltrede kabler i tasken.

Forskellige funktioner til forskellige behov

Uanset hvilken grund du har til at kontrollere dit blodtryk på egen hånd, kan du have brug for specifikke funktioner. På nogle målere kan du lave mål for dit blodtryk. Du kan også indstille påmindelser om, hvornår du skal tjekke dit blodtryk. Her er også produkter med farvekodede fortolkninger af data for let overblik.

Selvfølgelig er de blodtryksmålere, vi leverer, klinisk bevist til hjemmebrug. Nogle af dem tilbyder flere manchetter for så god en måling som muligt. Det er vigtigt, at manchetten ikke er for lille eller stor. Du kan også normalt have en app i din iPhone , hvor resultaterne er gemt. På den måde får du et godt overblik over ændringer i dit blodtryk. Derudover har du altid informationen tilgængelig.

Du kan også vælge en blodtryksmåler, der også måler din puls med et EKG. Husk også på, at det er vigtigt at have en måler, der har et tydeligt display for nem aflæsning.

Når du tjekker dit blodtryk, skal du helst have hvilet et kvarter for at få et retvisende resultat.

En blodtryksmåler måler:
  • Overtrykket (systolen) er det maksimale tryk, der dannes i en halspulsåre (arterie), lige når hjertet trækker sig sammen og presser blodet ud i venerne.
  • Undertrykket (diastolen) er det laveste tryk, som blodet udøver på væggen af halspulsåren, når det flyder frit gennem en halspulsåre.

Et fremragende blodtryk for unge, raske og tynde mennesker er 120/80. Det kan du tjekke med en blodtryksmåler til iPhone .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk