FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Hubs USB-hubs

Køb USB-hubs til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Det er altid godt at have en USB-hub ved hånden, fordi der ofte kan være behov for at tilslutte et ekstra tilbehør til din bærbare computer. Her finder du et bredt udvalg af modeller med forskellige porte og tilslutninger, der passer til din Macbook Air 13.
Læs mere Køb USB-hubs til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Sorter efter:

Læs mere Køb USB-hubs til Macbook Air 13 (M3, 2024)


Mindre USB-hubs

Selvom du er en Macbook Air-bruger, som ikke har meget tilbehør til din bærbare, kan det være praktisk at have en USB-hub derhjemme eller på kontoret. For eksempel kan en USB-hub være en livredder, når du ikke har adgang til en stikkontakt og skal oplade flere enheder, såsom en iPad eller en mobiltelefon. Med en hub har du altid en ekstra USB-port til overs til et ladekabel.

Her finder du flere overkommelige muligheder, der passer til alle punge. Har du ikke brug for flere ekstra tilslutningsporte, kan du med fordel vælge en af ​​vores mindre USB-hubs. De vejer mindre og fylder næsten ikke i tasken.

Forvandl dit arbejdsområde

De af jer, der kræver lidt mere af din Macbook Air 13, finder flere modeller af USB-hubs, der opfylder alle tænkelige behov. Her er hubs med ti eller flere porte, inklusive HDMI- og SD-kortlæsere. Derudover finder du hubs, der kombinerer flere forskellige typer porte, så du kan tilslutte både tastaturer, computerskærme og andet tilbehør.

Med en alsidig USB-hub kan du forvandle din arbejdsstation, så den passer perfekt til dit arbejde. Her er tilslutningsløsninger, der fungerer for større virksomheder såvel som til din arbejdsplads derhjemme. Med vores USB-hubs til din Macbook Air 13 kan du også nemt tilslutte din arbejdsplads, uanset hvor du er.

Der er USB-hubs med både USB-C og USB-A.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk