FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Børnetilbehør Babyalarmer

Babysittere til iPhone

Brug en babyalarm sammen med din iPhone til at holde øje med din baby, mens han sover. Mange har support til, udover at sende billedet til din mobil, også at sende til en bærbar skærm.
Læs mere babysittere til iPhone

Sorter efter:

Læs mere babysittere til iPhone
Nogle kameraer kan drejes (via app), mens andre også lader dig kommunikere med barnet.

Det kan være praktisk at bruge en babyalarm tilsluttet en iPhone af flere årsager:

  1. Mobilitet og fleksibilitet: Med en babyalarm integreret med din iPhone kan du overvåge dit barn overalt, hvor du har adgang til din telefon. Det giver dig en høj grad af mobilitet og fleksibilitet i og uden for dit hjem.
  2. Nem adgang: Du har altid din iPhone lige ved hånden, så at kunne overvåge dit barn lige fra din telefon gør det nemt at holde øje med dem, når du er i et andet rum eller endda uden for hjemmet.
  3. Alsidighed: Mange babyalarmer, der forbinder til iPhone , tilbyder forskellige funktioner og anvendelsesområder, herunder nattesyn, tovejskommunikation og muligheden for at optage videoer. Det giver dig mulighed for at tilpasse overvågningen til dine specifikke behov.
  4. Deling med andre: Hvis du har andre familiemedlemmer, såsom en partner eller babysitter, kan du nemt dele adgangen til babyalarmen via deres iPhone . Det betyder, at flere personer kan være involveret i pasning og overvågning af barnet.
  5. Fjernbrug: Nogle babyalarmer, der er tilsluttet iPhone giver mulighed for at overvåge dit barn, selv når du ikke er hjemme. Det kan være nyttigt, hvis du er på arbejde eller rejser og ønsker at holde kontakten med dit barn.
  6. Mobilapps og funktioner: Babyalarmer integreret med iPhone leveres ofte med mobilapps, der tilbyder ekstra funktioner og bekvemmeligheder, såsom temperaturovervågning, bevægelsessensorer og vuggeviseafspillere.

Det er vigtigt at vælge en pålidelig babyalarm og følge sikkerhedsanbefalingerne, når du bruger den. At have en babyalarm tilsluttet din iPhone kan give dig ekstra sikkerhed og bekvemmelighed, når du overvåger din baby, især når du er på farten eller ej. Du er i samme rum som barnet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk