FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse netværkskameraer

Udendørs trådløse netværkskameraer

Kameraer er en del af et smart hjem, og med udendørs kameraer kan du holde øje med, hvad der sker omkring dig, selv når du ikke er i nærheden. I vores sortiment finder du en lang række udendørs kameraer i flere designs.
Læs mere udendørs trådløse netværkskameraer

Sorter efter:

Læs mere udendørs trådløse netværkskameraer
De fleste er trådløse, så du behøver ikke bekymre dig om at trække kabler. Her er enkelte kameraer og muligheder, du kan købe i multipakker, så du kan vælge den mulighed, der passer til dig.

Kameraer med forskellige funktioner og udseende

Blandt vores kameraer er der muligheder med forskellige funktioner. Nogle har nattesyn for muligheden for at filme selv om natten. Perfekt, hvis du vil vide, om nogen bevæger sig rundt i dit hus i løbet af nætterne, eller hvis du tidligere har haft besøg af tyve. Nogle af kameraerne registrerer bevægelser og/eller lyde. På denne måde sparer de batteri ved kun at optage, når det er nødvendigt.

Vores udendørs kameraer har en form for IP-klassificering, der beskytter dem mod vejr og vind. På den måde får du et holdbart kamera, der kan modstå hårde vintre såvel som varme somre. Størstedelen af vores udvalg af udendørskameraer er nemme at installere og montere, hvor du ønsker at bruge dem.

Når det kommer til kameraets udseende, har vi primært hvide og sorte modeller. De smelter nemt ind i omgivelserne uden at forstyrre udseendet af dit hus eller andre steder, hvor det skal placeres. Størrelsen varierer og det vigtigste er, at du vælger et kamera, der passer til dig. I vores sortiment er der et udendørs kamera til alles behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk