FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Opladning MacBook-opladere

Oplader til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Her finder du et omfattende udvalg af opladere til din Apple -computer, inklusive modeller der passer til Macbook Air 13 (2024) . Til praktisk hverdagsbrug kan du også bruge en adapter, der samtidig forsyner din bærbare computer og andre enheder med strøm.
Læs mere oplader til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Sorter efter:

Læs mere oplader til Macbook Air 13 (M3, 2024)

Maksimer brugen af din MacBook Air 13

Husk, at efter du har opladet din MacBook Air 13 , er der flere måder, hvorpå du kan optimere batteriets levetid. I computerens indstillinger for energibesparelse har du forskellige muligheder for forbrug. Hvis du for eksempel har maksimal ydeevne aktiveret, skal du snart oplade computeren igen.

Skærmens lysstyrke påvirker også batteritiden og derfor kan du sænke den, når der ikke er behov for det. Bluetooth og apps, du ikke bruger, bør heller ikke køre for at spare på strømforbruget.

Korrekt effekt ved opladning af MacBook Air 13

Når du køber MacBook -opladere , er det vigtigt at vælge en model, der giver nok strøm til din bærbare computer. En oplader med en for svag strømstyrke giver ikke den samme kapacitet, hvilket gør det fx svært at fortsætte med at arbejde under opladning. Hos os finder du opladere, der har samme eller højere output, end hvad MacBook Air 13 kræver.

Oplad MacBook Air 13 og andre enheder

Vælg mellem standard Apple -opladere med ledninger eller mere avancerede modeller med flere porte. Det betyder, at du kan oplade din Macbook Air 13 (2024) og andre Apple -produkter på den samme adapter. Nogle af disse typer opladere er bygget med såkaldt GaN-teknologi, som kort forklaret har et bredere båndgab. Det betyder igen, at strømmen kan overføres hurtigere fra adapteren til enhederne.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk