FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler USB-C til USB-C kabler

USB-C til USB-C kabler til AirPods

Her finder du USB-C til USB-C kabler, der passer til AirPods opladningsetuier med en USB-C port.

Her finder du tilslutningskabler til AirPods , med USB-C stik i begge ender.
Læs mere USB-C til USB-C kabler til AirPods

Sorter efter:

Læs mere USB-C til USB-C kabler til AirPods
Kablet er lavet til at passe specifikt til dine AirPods med en USB-C-forbindelse og tilbyder en hurtig og pålidelig opladning til din enhed.

Stort udvalg af forskellige USB-C til USB-C kabler

Uanset om du har brug for en kort eller lang ledning, er der et kabel, der passer til dine behov. Se vores store udvalg af USB-C til USB-C kabler i alle mulige forskellige længder, farver og opladningskapaciteter. Her finder du kabler, der er både korte og lange, op til flere meter. De fås også med forskellige ladekapaciteter op til 100W.

Vores store udvalg af forskellige farver gør også, at du kan matche kablet og oplade med stil, uanset hvor du befinder dig. Tag et kig på vores brede udvalg og bestil et USB-C-kabel af høj kvalitet til dine AirPods i dag.

Hvorfor du skal vælge USB-C til USB-C

Fra slutningen af 2024 er USB-C den nye standard for mobiltelefoner og andre små elektroniske enheder i EU. Det betyder, at alle mindre, tekniske produkter, der sælges i EU, får et USB-C-stik til opladning og dataoverførsel.

Et USB-C til USB-C kabel til dine AirPods vil således være væsentligt mere anvendeligt end en anden type kabel. Du vil kunne bruge den til dine høretelefoner, din mobil, højttalere og andre tekniske gadgets. Et USB-C til USB-C-kabel er simpelthen en opladningsledning til alle dine gadgets. Det kan ikke blive glattere og bedre end det.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk