FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Etui og holder

AirTag holder tilpasset til pungen

Disse holdere ligner normalt et kreditkort og har plads til dit AirTag , så du nemt og hurtigt kan finde den pung . De tilbyder et ekstra niveau af sikkerhed og kan være særligt værdifulde til at sikre, at dine værdigenstande er sikre og kan findes, når det er nødvendigt.
Læs mere airTag holder tilpasset til pungen

Sorter efter:

Læs mere airTag holder tilpasset til pungen
Her er fem fordele ved tegnebøger, der har en indbygget AirTag-slot:

  1. Tabsforebyggelse: Med en indbygget AirTag-slot i din pung kan du nemt spore din pung, hvis du mister den, eller hvis den bliver stjålet. Dette kan øge chancen for at gendanne din pung og dens indhold.
  2. Sikkerhed og sikkerhed: Tegnebøger med en AirTag-slot giver et ekstra niveau af sikkerhed og sikkerhed for dine værdigenstande. Du kan være sikker på, at du kan spore din pung, hvis den ender det forkerte sted.
  3. Hurtig genopretning: Hvis din tegnebog er tabt, kan du bruge din smartphone og AirTag til hurtigt at finde den. Dette kan især være nyttigt, hvis du er på rejse og har værdifulde dokumenter i din pung.
  4. Nem integration: Punge med indbygget AirTag-slot er specielt designet til at rumme AirTag-enheder, hvilket betyder, at de er nemme at integrere og bruge uden at optage meget ekstra plads i planbogen.
  5. Diskret sporing: Pungen bevarer sit sædvanlige udseende og diskretion, mens den giver dig mulighed for at spore den, når det er nødvendigt. Det er en usynlig sikkerhed.

Afslutningsvis giver punge med indbygget plads til AirTag dig en praktisk og sikker løsning til at beskytte og spore din pung, hvis den skulle blive væk eller stjålet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk